Peanutbutter-jelly TIIIIIME. Hør sangen lige her, hvis du liiige skal i peanutbutter-jelly stemning, inden du smutter i køkkenet og kokkerer denne skønne grød!
Speltgrød med peanutbutter jelly topping
Speltgrød med peanutbutter og marmelade på toppen er en genfunden kærlighed i mit køkken. Den har vundet mit hjerte fordi den er nem, har få komponenter, og så smager den bare skide godt. Jeg er fuldstændig tosset med kombinationen af crunchy peanutbutter og sød marmelade, og har faktisk spist det på grød i en lang årrække. Derfor var det da også på tide, at netop den kombination blev introduceret på bloggen, så I kan gøre mig kunsten efter.
Speltflagerne giver et dejligt bid til grøden, og sammen med en stor kop kaffe er det en perfekt start på dagen! OG en hurtig start på dagen, ikke at forglemme. Alle ingredienser er basisvarer i mit køkken, så det er altid muligt at lave grøden, også selvom skabe og køleskab er gabende tomme.
Læs også: bagt grød med æble, peanutbutter og chokolade eller grød med æble, kanel og peanutbutter
Find opskriften på speltgrød med peanutbutter og marmelade her:
Speltgrød med peanutbutter og marmelade
Ingredienser
Grød
- 1 dl speltflager ((grovvalsede))
- 1 spsk speltkerner
- 1 dl vand
- 1,5 dl mælk
- Et nip salt
Topping
- 1 spsk peanutbutter
- 1 spsk marmelade ((gerne boysenbær eller hindbær))
Instruktioner
- Kom alle grødens ingredienser i en gryde og kog den på middel varme. Rør løbende!
- Top grøden med peanutbutter og marmelade
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.