Nem køleskabsgrød med kakao og appelsin

Opskriften på køleskabsgrød med kakao og appelsin indeholder reklamelinks markeret med *

Nem køleskabsgrød med kakao og appelsin

Køleskabsgrød, også kaldet overnight oats, samler sig natten over, og er derfor helt vildt ideel til morgener, hvor morgenmaden skal gå lynhurtigt, eller være nem at tage med på arbejde eller i skole. Denne køleskabsgrød med kakao og appelsin er bestemt ikke rocket science, men det behøver det virkelig heller ikke at være for at fungere godt. Den smager dejligt, er vanvittig nem at røre sammen om aftenen, og kræver minimalt arbejde om morgenen.

Køleskabsgrød med kakao

Alt du egentlig skal, om morgenen, er bare at nyde, at du ikke skal sætte tid af til at lave morgenmad, og i stedet kan koncentrere dig om at lappe grøden i dig, og altså.. det er jo egentlig også den bedste del, hvis du spørger mig!

Er du vild med morgenmad, som kan laves dagen før? Prøv f.eks. disse morgenmadsopskrifter: bircher mysli, chiagrød med kokos og bær eller chiagrød a la cheesecake!

Ps. hvis du er til kaffe, så tror jeg, at det vil være vildt lækkert at tilføje lidt til grøden. Det skal jeg helt sikkert prøve af, næste gang jeg selv laver den.

Find opskriften på køleskabsgrød med kakao og appelsin her:

Nem køleskabsgrød med kakao og appelsin 1

Nem køleskabsgrød med kakao

4,80 fra 5 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse4 minutter
Tilberedelse1 minute
I alt5 minutter

Ingredienser

Om aftenen

  • ½ appelsin
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 spsk chiafrø*
  • 1 spsk hørfrø*
  • 1,5 dl mathilde mini kakaomælk ((kan erstattes af alle slags kakao))

Om morgenen

  • 3 spsk skyr med vanilje ((eller alm. skyr))
  • Lille håndfuld mandler* ((ristede))

Instruktioner

Om aftenen

  • Hvis du ikke har ristede mandler liggende, kan du med fordel riste dem gyldne på en tør pande, imens du blander grøden. Opbevares i en lufttæt beholder.
  • Al saften presses ud af appelsinen, og kommes i et glas sammen med de resterende ingredienser til grøden. Rør grundigt rundt og sæt på køl natten over.

Om morgenen

  • Rør rundt i grøden og top den med skyr og mandler
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
5 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments