Skip to content
MENU
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
  • 11. september 2018

Havregrødskiks med birkes og sesamfrø

havregroedskiks knaekbrød af havregroed

Havregrødskiks er nok det mest stop-madspil-agtige projekt, du kan kaste dig ud i. Du står med en portion klistret havregrødsrest det ene tidspunkt, og det næste med sprøde og skønne kiks. Kiksene udgør en virkelig dejlig eftermiddagssnack med lidt dyppelse til, og ellers kan de agere glimrende tilbehør til dit blødkogte æg.

Havregrødskiks / havregrødsknækbrød

For et par år siden, da jeg startede min ‘grødgrisen’ instagramprofil, eksperimenterede jeg meget med grød. Det gør jeg selv sagt stadigvæk, men nu også med en masse andre former for morgenmad. Dengang lavede jeg virkelig ofte havregrødskiks, fordi jeg simpelthen ikke kunne nå at spise mig igennem alle de grødvarianter, jeg lavede. Og så også fordi, at de simpelthen er så nemme at lave, og samtidig smager drøn godt.

havregroedskiks knaekbrød af havregroed

Den anden dag kom jeg forbi en opskrift på havregrødsknækbrød hos Emma Martiny, hvilket sendte mig i køkkenet for at lave dem igen. Find min opskrift nedenfor.

Find opskriften på havregrødskiks med birkes og sesamfrø her:

havregroedskiks knaekbrød af havregroed

Havregrødskiks med birkes og sesamfrø

5 fra 2 stemmer

Ingredienser

Enten 200g færdigkogt grød eller grød kogt på:

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl vand
  • 1 dl mælk
  • 1 nip salt

Topping

  • 1 1/2 tsk Birkes
  • 1 1/2 tsk Sesamfrø
  • 1/2 tsk havsalt

Instruktioner

  • Varm ovnen på 150 grader alm. ovn og smør grøden ud i et tyndt lag på en bageplade dækket med bagepapir. Hvis grøden er blevet for fast, kan du tilsætte lidt vand og røre rundt.
  • Fordel birkes og sesamfrø på havregrøden, og bag grøden i 1 time, indtil grødkiksene er gyldne og sprøde.
  • Knæk dem i store stykker og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

  • Klik for at komme til kommentarerne
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Del på print

læs også

Loading...
røræg cremede scramble eggs bedste opskrift

Røræg // cremede og luftige scramble eggs

brunchæg-med-spinat-broedkrummer-æg-opskrift-madfotografering-foodstyling-

Brunchæg med spinat og brødkrummer

Hjemmelavet tunsalat med skyr, kapers, citron og dild

laks-med-avocado-rygeostcreme-og-smoerstegt-rugbroed-

Avocadocreme med laks, rygeost og smørstegt rugbrød

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Skriv en mail
  • Forside
  • Råvareindeks
  • Opskriftsindeks
  • Om Anna
  • Portfolie
  • Grød
  • Varm grød
  • Kold grød
  • Bagt grød
  • Pandekager & vafler
  • Bagværk
  • Topping
  • Smoothies & drikke
  • Brunch
  • Sødt
  • 10 favoritter
  • Blandet godt
  • Personligt
  • Guides
  • Anna anbefaler
Blogdesign af BloggerSpace

© 2017 – 2021 Copyright Groedgrisen.dk

Luk menu
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Søg
Facebook
Instagram
Pinterest
Envelope

Gå aldrig glip af nye opskrifter

Skriv dig op og få besked så snart der er nyt på bloggen, og vær en af de første til at se hvad jeg har fundet på denne gang!

Ja tak!
Nej tak