Havre-spelt grød med havtorn-marmelade, skyr og hasselnødder

Havre-spelt grød med havtorn-marmelade, skyr og hasselnødder!

Grød med havre og spelt

Kombinationen af denne grove havre-spelt grød, havtornmamelade, kakaonibs, syrlig skyr og nødder på toppen vil du ikke gå glip af.

Selvom det ikke er til at se ud fra mit morgenmadsunivers her på bloggen, er jeg faktisk virkelig et vanedyr, når det kommer til min morgenmad. De fleste uger spiser jeg det samme hver eneste dag, blot med et par få variationer hver dag, indtil en opskrift er på plads. Jeg kan med et smil på læben sige, at turen nu er kommet til denne grove grød kogt på den hjemmelavede grødblanding, jeg delte for et par dagen siden. Grøden smager fantastisk sammen med havtornmarmeladen, som også er super god.

Havre-spelt grød med havtorn-marmelade, skyr og hasselnødder!

Da jeg var på ferie i juleferien fik jeg anbefalet havtornmarmeladen, som er fra Søstrene Grene. Min første tanke var, at lave det selv, men så blev jeg alligevel lidt for nærig, og ville i stedet starte med at smage deres, inden jeg kreerede min egen, og ja … nu er jeg trylletbundet – så jeg holder mig bare til denne. Fif hermed givet videre!

Læs også: müsligrød med kardemomme og pære eller en simpel havregrød med luksus topping.

Find opskriften på havre-spelt grød med havtorn-marmelade her:!

5 fra 2 stemmer
Havre-spelt grød med havtorn-marmelade, skyr og hasselnødder
Forb. tid
2 min
Tilb. tid
8 min
Samlet tid
10 min
 
Antal: 1 person
Ingredienser
Grød
Topping
  • 1 spsk havtornmarmelade (kan købes hos Søstrene Grene)
  • 1 spsk skyr
  • 1 spsk kakaonibs
  • 1 spsk grofthakkede hasselnødder (gerne ristede)
Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienserne til grøden i en gryde og kog grøden på høj varme. Når grøden koger skrues ned til lav varme og laves færdig. Rør rundt løbende.

  2. Når grøden er færdig toppes den med toppingen og spises med det samme!

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

2
Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Dorte
Gæst
Dorte

Er det St. Dalfour marmeladen??

Luk menu