Skip to content
MENU
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
  • 8. oktober 2017

Grød med tahin, chokolade, granatæble og blåbær

Lige for tiden er jeg helt tryllebundet grød med tahin. Sammen med mørk chokolade, granatæblekerner og blåbær udgør det en perfekt morgenmad.

Lige for tiden er jeg helt tryllebundet af tahin som topping på grød. Mørk chokolade, granatæblekerner og blåbær er faktisk gået hen og blevet en af mine yndlings topping-sammensætninger, og de er altså i hård konkurrence med maaaange andre!

Havregrød med tahin

For et par uger siden lavede (og spiste) jeg grundlæggende kun kloner og variationer af denne grød en hel uge i træk. Sådan er det faktisk tit, når jeg afprøver en ny smagskombinationen, som bare fungerer. Så spiser jeg den, lige indtil jeg bliver træt af den. Måske nogle kender det med sange, som kører på repeat, indtil de er uudholdelige at lytte til? Jeg kan simpelthen ikke være den eneste, der har den dårlige vane. Men grøden er jeg dog, trods hyppige gentagelser, stadig ikke blevet træt af, så det anser jeg for at være et kvalitetsstempel.

Lige for tiden er jeg helt tryllebundet grød med tahin. Sammen med mørk chokolade, granatæblekerner og blåbær udgør det en perfekt morgenmad.

Nå, tilbage til tahin og grød!

Sidder du stadig og rynker på næsen, imens du tænker: Tahin på morgengrøden? Arggg, det er jo sådan noget, man bruger i humus… Tro mig, jeg forstår dig godt. Sådan havde jeg det nemlig også første gang min stedsøster fortalte mig om, at det var hendes yndlingstopping. Der gik længe, før jeg kom i gang med det, men det er altså bare vanvittigt lækkert, og jeg fortryder, at jeg ikke kastede mig ud i det noget før! Og hey, det er jo bare sesamsmør med et fancy navn, så det er jo lidt ligesom peanutbutter!

Hvis jeg nu ikke kan få dig overbevist om, at tahin hører til på grød, så prøv f.eks. at erstat det med en klat hasselnøddesmør eller pekannøddesmør.

Find opskriften på grød med tahin, chokolade, granatæble og blåbær her:

grød-med-tahin

Grød med tahin, chokolade, granatæble og blåbær

5 fra 2 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse2 min
Tilberedelse8 min
I alt10 min

Ingredienser

Grød

  • 1 dl grovvalsede gryn
  • 1 dl vand
  • 1 dl mandelmælk ((kan erstattes af alm. mælk))
  • 1/2 banan
  • Et nip salt
  • Et nip vanilje

Topping

  • 10g Mørk chokolade
  • Granatæblekerner
  • Blåbær
  • Et drizzle lys tahin ((jeg køber min i rema 1000))

Instruktioner

  • Mos bananen og kom i en gryde
  • Hæld alle de resterende ingredienser til grøden i en gryde og kog op på middel varme
  • Imens grøden koger hakkes chokolade groft og granatæblet skilles ad, så kernerne kan bruges til toppingen
  • Top grøden med chokoladen, granatæblekernerne, friske blåbær og et drizzle lys tahin
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

  • Klik for at komme til kommentarerne
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Del på print

læs også

Loading...
koldskaalsgroed-med-jordbaer-2
Annonce

Koldskålsgrød med jordbær

Bircher müsli med jordbær og karamel

Sommerlig bircher müsli med jordbær og karamel

havregrød med nektarin, myntesukker og skyr

Havregrød med myntesukker, nektarin og skyr

quinoamysli-opskrift-valsemoellen-foodstyling-madfotografering-
Annonce

Quinoa mysli på kanelgrød

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Skriv en mail
  • Forside
  • Råvareindeks
  • Opskriftsindeks
  • Om Anna
  • Portfolie
  • Grød
  • Varm grød
  • Kold grød
  • Bagt grød
  • Pandekager & vafler
  • Bagværk
  • Topping
  • Smoothies & drikke
  • Brunch
  • Sødt
  • 10 favoritter
  • Blandet godt
  • Personligt
  • Guides
  • Anna anbefaler
Blogdesign af BloggerSpace

© 2017 – 2021 Copyright Groedgrisen.dk

Luk menu
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Søg
Facebook
Instagram
Pinterest
Envelope

Gå aldrig glip af nye opskrifter

Skriv dig op og få besked så snart der er nyt på bloggen, og vær en af de første til at se hvad jeg har fundet på denne gang!

Ja tak!
Nej tak