Opskriften på grød med hasselnøddesmør og granatæble indeholder reklamelinks markeret med *
For et par måneder siden delte jeg en opskrift på den skønneste hasselnøddesmør med et strejf af kokos. Hasselnøddesmøren holder aldrig ret længe herhjemme, fordi den smager helt fantastisk i kombination med mange forskellige ingredienser (og egentlig også direkte på en ske – don’t judge 😉 ). Denne gang kombinerede jeg hasselnøddesmøren med knasende og syrlige granatæblekerner, kokosflager, æbletern og en varm havregrød med perlebyg, og det fungerede upåklageligt.
Prøv at erstat hasselnøddesmøren med en anden slags nøddesmør. F.eks. pekan- og valnøddesmør eller sukkerfri nougat nøddesmør!
Hvis der er noget, jeg virkelig går ind for, så er det, at morgenmad ikke behøver være kompliceret eller tidskrævende for at give en god oplevelse! Denne grød med hasselnøddesmør og granatæble et godt eksempel på, hvor simpel morgenmad kan være, og samtidig være fuld af smag.
Og hey! Lige en sidste ting, inden du scroller ned til opskriften: kan vi ikke liiiiige snakke om, hvor vanvittigt smukt et granatæble er? Jeg er i hvert fald solgt.
Find opskriften på grød med hasselnøddesmør og granatæble her:
Grød med hasselnøddesmør og granatæble
Ingredienser
Grød
- 1 dl grovvalsede havregryn
- 1 spsk perlebyg*
- 1 dl mælk
- 1 dl vand
- Et nip salt
Topping
- 1 spsk granatæblekerner
- ½ lille æble
- 1 spsk hasselnøddesmør
- Kokosflager*
- Evt. kokossukker* ((eller anden ekstra sødme))
Instruktioner
- Kom alle ingredienserne til grøden i en gryde og kog grøden på middel varme under hyppig omrøring.
- Imens grøden koger skæres æblet i tern og granatæblekernerne gøres klar.
- Når grøden er færdig toppes den med granatæblekerner, æble, kokosflager og en stor klat hasselnøddesmør.
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.