Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser!

Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser!

Mangler du en god idé til morgenmaden i morgen? Jeg foreslår, at du laver disse sunde pandekager. You know you want to. Pandekagerne er lavet med kun 3 ingredienser, som blendes sammen og steges på panden. Meget nemmere (og lækrere) bliver det bare ikke! Og du behøver jo ikke gå all in på topping lige som vi gjorde, hvis du vil holde det simpelt, men det smager nu dejligt med en masse lækkerier på toppen af pandekagetårnet.

Sunde pandekager

Pandekagerne blev til, da jeg den anden dag mødtes med søde Josefine, som står bag bloggen fitfoodbyfine. Vi er begge meget entusiastiske omkring mad (og at tage billeder af selv samme), så selvfølgelig skulle vores aftale inkludere netop dette. Og hvad er bedre at starte dagen med end pandekager og godt selskab?

Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser!

Vi fjollede og snakkede da vi lavede pandekagerne, så vi fik ikke målt nøjagtige mængder af powdered peanutbutter af, men fordi de blev så gode, synes jeg dog alligevel, at de fortjener sin egen opskrift herinde, og så er det bare med at prøve sig frem ift. mængden af peanutmel. Har du ikke noget affedtet peanutmel? Prøv at erstat det med blendede havregryn, kokosmel eller mandelmel.

Find opskriften på sunde pandekager her:

nemme sunde pandekager

Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser

4 fra 8 stemmer
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt25 minutter

Ingredienser

  • 3 modne bananer
  • 4-5 æg
  • peanutmel ((kan erstattes af anden type mel))

Instruktioner

  • Blend bananer og æg sammen i en minihakker. 
  • Tilsæt peanutmel indtil konsistensen er som pandekagedej. Hvis du vil have små tykke pandekager, kan du med fordel lave dejen tyk med mere peanutmel.
  • Steg pandekagerne på middel varme, og vend når oversiden bobler og dejen er lidt "fast"
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments