Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser!

Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser!

Mangler du en god idé til morgenmaden i morgen? Jeg foreslår, at du laver disse sunde pandekager. You know you want to. Pandekagerne er lavet med kun 3 ingredienser, som blendes sammen og steges på panden. Meget nemmere (og lækrere) bliver det bare ikke! Og du behøver jo ikke gå all in på topping lige som vi gjorde, hvis du vil holde det simpelt, men det smager nu dejligt med en masse lækkerier på toppen af pandekagetårnet.

Sunde pandekager

Pandekagerne blev til, da jeg den anden dag mødtes med søde Josefine, som står bag bloggen fitfoodbyfine. Vi er begge meget entusiastiske omkring mad (og at tage billeder af selv samme), så selvfølgelig skulle vores aftale inkludere netop dette. Og hvad er bedre at starte dagen med end pandekager og godt selskab?

Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser!

Vi fjollede og snakkede da vi lavede pandekagerne, så vi fik ikke målt nøjagtige mængder af powdered peanutbutter af, men fordi de blev så gode, synes jeg dog alligevel, at de fortjener sin egen opskrift herinde, og så er det bare med at prøve sig frem ift. mængden af peanutmel. Har du ikke noget affedtet peanutmel? Prøv at erstat det med blendede havregryn, kokosmel eller mandelmel.

Find opskriften på sunde pandekager her:

5 fra 3 stemmer
nemme sunde pandekager
Sunde pandekager lavet med kun 3 ingredienser
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
25 min
 
Ingredienser
  • 3 modne bananer
  • 4-5 æg
  • peanutmel (kan erstattes af anden type mel)
Sådan gør du
  1. Blend bananer og æg sammen i en minihakker. 

  2. Tilsæt peanutmel indtil konsistensen er som pandekagedej. Hvis du vil have små tykke pandekager, kan du med fordel lave dejen tyk med mere peanutmel.

  3. Steg pandekagerne på middel varme, og vend når oversiden bobler og dejen er lidt "fast"

 

Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Giv besked om
Luk menu