Skip to content
MENU
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
  • 26. september 2017

Peach melba grød edition

Opskriften på peach melba grød indeholder reklamelinks markeret med *

peach melba grød havregrød

Denne grød er indbegrebet af ægte varm og dejlig comfort food, og jeg er vild med det. Grøden passer perfekt til en dag som i dag hvor himlen er grå og mørk, og det eneste, man har lyst til, er at blive indenfor med et tæppe omkring sig og drikke varm kakao hele dagen. Og selvfølgelig spise varm havregrød med peach melba topping, det er klart.

Peach melba som grød

Idéen til grøden kom egentlig af, at jeg overværede en af børnene i vuggestuen sidde og lappe yoghurt med fersken og friske hindbær i sig med stort velbehag. Det gav mig lysten til at forsøge at  inkorporere peach melba yoghurtens skønne forening af fersken og hindbær i en opskrift på grød.

Fif:

Peach melba toppingen fungerer perfekt på grød, men er i virkeligheden meget alsidig, og fungerer også glimrende på både skyr, yoghurt og andre syrlige morgenmadsprodukter.

Find opskriften på peach melba grød her:

Peach melba grød edition 1

Peach melba i grød-edition

5 fra 1 stemme
Antal: 1 person
Forberedelse10 min
Tilberedelse20 min
I alt30 min

Ingredienser

Grød

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vand
  • Et nip salt

Pocheret fersken

  • 1 fersken
  • ½ dl hyldeblomstkoncentrat ((jeg brugte en sukkerfri version, men alle slags kan bruges))
  • 1 dl vand
  • 1 spsk kokossukker* ((kan erstattes med alm. sukker eller brun farin))

Yderligere topping

  • Et par friske hindbær
  • 1 lille håndfuld mandler*

Instruktioner

  • En grød sættes til at koge af gryn, mælk, vand og salt
  • Imens laves en "sukkerlage" af ½ dl hyldeblomstkoncentrat, 1 dl vand og 1 spsk zero gold, og koges op i en gryde.
  • Ferskenen ridses i toppen og i bunden, og lægges i gryden, når lagen koger
  • Ferskenen skal pocheres til den er mør, og skal derefter skæres i skiver
  • "Sukkerlagen" skal blive på blusset og koges indtil den har samlet sig mere, hvorefter den sirup der er tilbage, hældes på grøden sammen med ferskenerne, hindbær og mandler
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

  • Klik for at komme til kommentarerne

læs også

Loading...
567638F9-CC52-4251-B4B3-CEAA28443420

Ovnbagt grød med æble, peanutbutter og mørk chokolade

chiagroed a la pærekage med pærekompot og mysli

Pærekage i chiagrød format

müsligrød

Müsligrød med kardemomme, sprød pære, hasselnøddesmør og skyr

IMG_0323

Grød med tahin, chokolade, granatæble og blåbær

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Skriv en mail
  • Forside
  • Råvareindeks
  • Opskriftsindeks
  • Om Anna
  • Portfolie
  • Grød
  • Varm grød
  • Kold grød
  • Bagt grød
  • Pandekager & vafler
  • Bagværk
  • Topping
  • Smoothies & drikke
  • Brunch
  • Sødt
  • 10 favoritter
  • Blandet godt
  • Personligt
  • Guides
  • Anna anbefaler

Powered by Bloggerspace

© 2017 – 2023 Copyright Groedgrisen.dk

Luk menu
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Søg
Facebook Instagram Pinterest Envelope