Overnight oats med hindbær, kokos og hvid chokolade

Opskriften på overnight oats med hindbær og kokos indeholder reklamelinks markeret med *

overnight oats med hindbær, kokos og hvid chokolade

Overnight oats med hindbær og kokos

Overnight oats med hindbær, kokos og hvid chokolade er et kæmpe hit herhjemme for tiden. Det er ikke ligefrem fordi, at jeg vil påstå, at grøden er specielt efterårspræget, men tro mig når jeg skriver, at denne sag kan spises året rundt.

Ikke nok med, at den smager skønt, så er den også super nem, og er perfekt til de travle morgener, fordi den røres sammen om aftenen. Og hvis der er en ting, jeg ikke gør, selv når jeg har travlt, så er det at gå på kompromis med min morgenmad!

overnight oats med hindbær, kokos og hvid chokolade

Er du glad for hurtige løsninger om morgenen? Prøv også køleskabsgrød med kakao og appelsin eller bircher müsli med pekannødder, figner og æble.

I disse tider, når det er koldt og vådt udenfor, kan jeg godt have en tendens til at nedprioritere min varme morgengrød, og i stedet hoppe på en løsning som denne, som gør det muligt at blive under den varme dyne bare lidt længere. Til det formål er overnight oats/køleskabsgrød helt ideel.

Find opskriften på overnight oats med hindbær, kokos og hvid chokolade her:

4.34 fra 3 stemmer
Overnight oats med hindbær, kokos og hvid chokolade
Forb. tid
8 min
Tilb. tid
2 min
Samlet tid
10 min
 


Antal: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1/2 lime (kan erstattes af citronsaft)
  • 1/2x1/2 cm ingefær (kan udelades)
  • 2/3 dl grovvalsede havregryn
  • 1 spsk chiafrø*
  • 1 spsk kokos*
  • 1 spsk kokossukker* (eller alm. sukker)
  • Et nip vaniljepulver
  • 1 dl mælk
  • 100 g skyr
  • 50 g (frosne) hindbær
Topping
  • 1 firkant hvid chokolade
  • Evt. zero topping* (hvid chokolade)
  • Evt. friske bær
Sådan gør du
  1. Pres den halve lime, og kom saften i bøtte.

  2. Riv ingefær fint og kom i bøtten sammen med limesaften.

  3. I bøtten kommes de resterende ingredienser til grøden (på nær hindbær). Rør godt rundt.

  4. Vend forsigtigt hindbær i grøden og sæt bøtten på køl natten over med låg på.

  5. Om morgenen røres grøden forsigtigt rundt, toppes med valgfri topping og spises direkte fra bøtten eller hældes over i en skål. Der er angivet nogle gode idéer til topping i ingredienslisten.

Opskriftsnoter

Grøden er ikke specielt sød i sig selv, så det er en god idé at toppe den med noget sødt!

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Hvor længe SKAL den stå? Jeg tænker om man kan rører den sammen om morgenen og spise den hen på formiddagen?

    1. Hej Daniela,

      Jeg sætter den altid på køl om aftenen og natten over, så har ikke lige testet, hvor lang tid det tager for grøden at samle sig. Jeg vil gætte på, at 3 timer skulle være nok 🙂

      Knus Anna

Skriv et svar

Luk menu