Proteinrig chokoladegrød med proteinella, bær og mandler

Opskriften på proteinrig chokoladegrød indeholder reklamelinks markeret med *

proteinrig chokoladegrød med proteinella, bær og mandler

Grød med chokolade, bær og mandler er og bliver et match made in heaven. Netop pga. kærlighedsforholdet imellem disse komponenter, smager denne opskrift bare hamrende godt.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er en rigtig slikmund, men min slikmund er underligt nok virkelig picky. I en kæmpe blandselv-slik-butik kan jeg grundlæggende lide 3 ting: røde vingummier (freak), karamel og chokolade. Men til gengæld er jeg på ingen måde diskriminerede, når det gælder chokolade, dér duer alle slags. Hvid, mørk, lys, med nødder, med karamel og pekannødder, med knas, varm chokolade, chokoladegrød.. og jeg kunne blive ved. Netop af den grund bliver smagen af chokolade eller kakao ofte inkorporeret i min morgenmad, fordi det bare fungerer.

Chokoladegrød

Denne grød har jeg lavet flere gange end jeg kan tælle til, og det har jeg gjort af flere årsager. En ting er, at den er fyldt med en sød smag af chokolade, som er skøn sammen med de syrlige bær. En anden ting er, at kombinationen mellem en varm grød og chokolade bare er den ultimative comfortfood, og egentlig synes at fungere året rundt.

Ps. Hvis du ønsker at erstatte proteinpulveret, kan du prøve med 1/2 (moden) banan til sødme, og bruge 1 spsk kakaopulver istedet for 1 tsk.

Find opskriften på denne proteinrige chokoladegrød her:

Proteinrig chokoladegrød med proteinella, bær og mandler 1

Proteinrig chokoladegrød med proteinella, bær og mandler

5 fra 1 stemme
Antal: 1 person
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse8 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Grøden

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vand
  • Et nip salt
  • 20 g proteinpulver* ((ultimate chocolate))
  • ½ dl vand
  • 1 tsk kakaopulver*
  • 1 tsk kokossukker* (eller anden form for sødemiddel)

Topping

  • 1 spsk proteinella crunch* (kan erstattes af nutella)
  • 1 lille håndfuld mandelsplinter (eller alm. mandler, gerne ristede)
  • Lidt bær

Instruktioner

  • Kog grøden af havregryn, mælk, vand og salt (rør rundt løbende)
  • Imens grøden koger blandes "chokoladeglasuren" af de resterende ingredienser.
  • Når grøden er næsten færdigkogt, tages gryden af varmen og glasuren blandes i grøden
  • Top grøden med bær, mandler og proteinella crunch
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

 

Abonner
Giv besked om
1 Comment
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments