surdejsbroed-med-solsikkekerner-gulerod-opskrift-manitobamel-fuldkornshvedemel
_49A2181
hjemmelavet honningristet müsli i ovn

Info på opgaven

Opgave type: Opskriftsudvikling
Opgave udført: 2018-2020

Fokus: Opskriftsudvikling med økologisk mel, frø og kerner fra Valsemøllen.

Opgaver:

  • Ambassadørskab (2019/2020)
  • Opskriftsudvikling
  • Foodstyling og fotografering af:
    • Step-by-step processen
    • Færdige opskrift
  • Deling på egne og Valsemøllens medier.
  • Kampagne i 2018 med “GRØD OG BRØD” med 7 x opskrifter (og billeder) til flyers på net og i supermarkeder.

Eksempler på sponsorerede indlæg:
Knækbrød med havregrød.
Kartoffelpizza med rosmarin.
Køleskabsgrød med bærkompot.
Sund havregrødskage.
Havregrød med solsikke-mandelsmør.
Havregrødspandekager med banan.
Kerneboller.
Klatkager med risengrød.

Arbejd med mig