Opskriften på müsligrød med kardemomme indeholder reklamelinks markeret med *
På morgener hvor det virkelig er til at mærke, at det er ved at blive efterår, er det helt perfekt at kunne varme sig på en portion grød som denne müsligrød med kardemomme og pære. Det gør det nemlig lige lidt nemmere at stå op af sengen en kold mandag morgen, når man ved at müsligrøden her er inden for 10 mins rækkevidde.
Müsligrød
Der hersker ingen tvivl om, at jeg er vild med sol, sommer og varme. Men jeg synes nu også, at der er meget ved efteråret, jeg forbinder med hygge og varme. En af de ting jeg i særdeleshed er vild med, ved at efteråret nærmer sig, er at de skønne efterårsfrugter kan bruges til dejlige tærter, som f.eks. pære- og æbletærter. Her er en müsligrød inspireret af netop dem, og i forening med hasselnøddesmøret smager grøden ganske enkelt fantastisk, og passer perfekt til efterårets ankomst.
Speaking of pears. Så er jeg tosset med Clara Friis pærere, og blev derfor også ellevild i går, da min kæreste kom hjem fra sine forældre med en kæmpe pose fyldt med dem, som jeg kunne bruge på min grød til morges!
Find opskriften på müsligrød med kardemomme, sprød pære, hasselnøddesmør og skyr her:
Müsligrød med kardemomme, sprød pære, hasselnøddesmør og skyr
Ingredienser
Grøden
- 1 dl müsli*
- 1 dl mælk
- 1 dl vand
- et nip salt
- ⅛ tsk kardemomme
- 1 tsk kokossukker* ((eller andet sødemiddel))
Topping
- ½ pære
- 1 spsk skyr
- 1 spsk hjemmelavet hasselnøddesmør
Instruktioner
- Hæld alle ingredienser til grøden i en gryde og tænd på høj varme. Når grøden koger skrues ned på lav varme og grøden koges færdig med hyppig omrøring
- Imens grøden koger skæres pæren i skiver eller tern
- Når grøden er færdig toppes den med pære, skyr og hjemmelavet hasselnøddesmør
Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.