Tidligere på ugen udgav jeg et indlæg med en myntesukker, som jeg nu flere gange har serveret ovenpå grød sammen med skyr og nektariner. Den er blevet godkendt af flere smagsdommere, og selv i lunken format (efter et lidt for langt fotoshoot af selv samme) smagte den stadig glimrende. Der er simpelthen bare noget virkelig skønt over en cremet portion havregrød med myntesukker, syrlig skyr og søde nektariner, og selvom vejret er virkelig varmt disse dage, og jeg ellers har ytret, at det var FOR for varmt til grød, så er denne portion altså svedperlerne værd!
Myntesukker og nektariner på morgengrøden
Med denne opskrift har jeg ikke ligefrem opfundet den dybe tallerken. Det er egentlig bare en simpel og cremet portion havregrød som går virkelig godt sammen med kombinationen af lækre toppings. Grøden understreger fint, hvad der snart er blevet et motto herhjemme: mad behøver ikke være kompliceret for at være godt!
Ps. Hvis du ikke lige har nektariner, er jeg sikker på, at både fersken og friske bær vil passe fortrinligt til myntesukkeren.
Find opskriften på havregrød med myntesukker, nektarin og skyr her:
Havregrød med myntesukker
Ingredienser
Havregrød
- 1 dl grovvalsede havregryn
- 1 dl mælk
- 1 dl vand
- 1 nip salt
Topping
- 1 moden nektarin
- 1 stor spsk skyr
- Myntesukker
Instruktioner
- Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog den på medium varme. Rør hyppigt rundt imens den koger
- Når grøden er færdig og cremet hældes den i en skål og toppes med nektarin (gerne i skiver), skyr og myntesukker
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.