Der er ikke meget raketvidenskab over denne opskrift – for det er langt fra nødvendigt. En portion cremet og lækker havregrød med luksus topping slår ofte en kompliceret morgenmadsanretning af banen!
Selvom jeg har mange forskellige lækre opsrkifter herinde, forholder det sig sådan, at jeg, langt de fleste morgener, koger en simpel cremet havregrød som denne, og topper den med en masse lækkerier. Jeg tænker altid over smagskombinationer, når jeg sammensætter min morgengrød, og på den måde rammer jeg plet på smagsfronten langt oftere, end hvis jeg bare hældte en masse på, som er lækkert selvstændigt.
Find opskriften på havregrød med luksus topping her:
En lækker havregrød med luksus topping
Ingredienser
Grøden
- 2 spsk boghvedekerner
- 1 dl grovvalsede gryn
- 1 dl vand
- 1 dl mælk
- Et nip salt
Topping
- 1 lille håndfuld friske bær
- 1 spsk mandelsmør
- Lidt bananskiver
- 1 spsk skyr
- 10 g mørk chokolade
Instruktioner
- Aftenen før lægges boghvedekernerne i blød i en bøtte. Bøtten sættes på køl natten over
- Om morgenen hældes vandet fra kernerne, og kernene koges til en cremet grød sammen med resten af ingredienserne (start på høj varme, og skru ned på lav, når den koger)
- Grøden toppes med friske bær, mandelsmør, banan, skyr og mørk chokolade
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.