Chiagrød med bær, kokos og citron

Opskriften på chiagrød med bær indeholder reklamelinks markeret med *

Chiagrød med bær, kokos og citron

Chiagrød med bær er en af de typer morgenmad, jeg altid tyer til, når jeg ved, at jeg har en travl dag foran mig. Jeg rører min chiagrød sammen aftenen før, og om morgenen er det blot at toppe den med sin favorittopping, og spise den i ro og mag eller tage den med på farten. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Jeg kan rigtig godt lide, når morgenmaden står klar i køleskabet, da det giver mig en smule ekstra tid om morgenen, som jeg kan bruge på at slappe af og mentalt klargøre mig til at en ny dag står for døren.

Find opskriften på berrilicious chiagrød med bær her:

5 fra 1 stemme
En berrielicious chiagrød
Forb. tid
5 min
Samlet tid
5 min
 
Ingredienser
Aftenen før
  • 2 spsk chiafrø*
  • 1 spsk kokos*
  • 1 dl mandelmælk eller kokosdrik
  • 1 spsk citronsaft
  • Et drys vaniljepulver
Morgenen efter
  • 2 spsk skyr med skovbær (kan evt. erstattes af alm. skyr og marmelade/kompot eller bær tilsat sødme i form af kokossukker eller andet
Topping
  • En lille håndfuld friske bær
  • Lidt Kokosflager*
  • 10g hvid chokolade
  • Evt. en form for müsli til at give ekstra knas
Sådan gør du
  1. Chiafrø, kokos, mandelmælk, citronsaft og vaniljepulver røres sammen i en bøtte aftenen før og sættes i køleskabet med låg på
  2. Om morgenen blandes skyr grundigt sammen med grød-blandingen
  3. Chiagrøden toppes med din foretrukne topping, men den angivne ovenfor kan klart anbefales, da den tilfører noget sprødhed til grøden!
Opskriftsnoter

Jeg rører skyr i min chiagrød, da jeg synes det giver en dejlig cremet konsistens, men den kan godt laves uden. Så skal den dog smages anderledes til efterfølgende.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Luk menu