Opskriften på bagt grød med peanutbutter, banan og bær indeholder reklamelinks markeret med *
Bagt grød med peanutbutter, banan og bær er en sikker vinder, hver gang. Jeg har lavet den viiirkelig mange gange efterhånden, og den har fået komplimenter, hver eneste gang jeg har serveret den for nogen. Flere af mine venner er begyndt at lave den derhjemme også, så det er ikke bare noget, de siger 😉
Grøden er sød, cremet og har et lille hint af peanutbutter samt syrlighed fra de frosne bær. Mums! Hvis du ikke er på vej i køkkenet allerede, håber jeg at kunne få overbevist dig, for denne grød er virkelig det værd!
Min yndlings opskrift på bagt grød
Grøden minder utrolig meget om den aller første opskrift, jeg lavede på bagt grød, og fordi jeg igennem tiden har lavet den SÅ mange gange, var det også på tide, at den kom på bloggen. Man kan variere opskriften til ukendeligheder, og den smager vanvittigt godt no matter what. Desuden er den også super nem at røre sammen, og passer egentlig bare sig selv i ovnen, imens du kan smutte i bad, hoppe i tøjet eller slappe af i sofaen.
Er du vild med at bage grød? Eller skal du overbevises om, hvor lækkert det faktisk er? Find flere opskrifter på bagt grød her.
God fornøjelse ♥
Find opskriften på bagt grød med peanutbutter, banan og bær her:
Bagt grød med peanutbutter, banan og bær
Ingredienser
Grød
- 2,5 dl havregryn ((mixer altid grovvalsede og finvalsede))
- ½ tsk bagepulver
- 1 spsk proteinpulver med vanilje* ((Kan erstattes af mere havregryn og lidt vaniljepulver))
- 1-2 spsk kokos*
- 2 modne bananer
- 1 spsk peanutbutter*
- 2 dl mælk
- Evt. en smule ingefær ((fintrevet eller i pulverform))
- En håndfuld frosne bær ((her hindbær og brombær))
Toppen
- 1 lille håndfuld mandler*
- 1 lille håndfuld pistacienødder
- Evt en smule kokosflager*
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
- De tørre ingredienser blandes sammen i en skål
- I en anden skål moses bananerne, hvorefter peanutbutter og mælk kommes i skålen og røres grundigt sammen med bananmosen. Hvis du vil have ingefær i grøden (er altså viiirkelig godt med bærene), så tilsæt den i dette trin
- Indholdet i de to skåle blandes grundigt sammen, og bær vendes forsigtigt i
- Hæld grøden i et ovnfast fad og top den med nødderne
- Bag grøden i 25-30 min i den forvarmede ovn. Jeg kan godt lide, når den stadig er ret 'grødet' indeni og fast på toppen, men du kan bage den lige præcis, som du har lyst til
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.