Alle udgivne indlæg far januar er alle repræsenteret via billeder i dette indlæg. Klik på et billede for at komme til den pågældende opskrift!
Jeg har besluttet mig for, at det nye år skal byde på lidt mere indblik i mit liv udenfor bloggen. Som jeg har nævnt før, så tror jeg aldrig, at jeg rigtig bliver den store livsstilsblogger af sind, men derfor synes jeg alligevel at det kunne være lidt hyggeligt, at lukke jer en smule ind i mit liv. For bag morgenmadsuniverset, og bag mit grødgrisen-alias, så er der jo altså en Anna, som faktisk laver andet end at spise- og fotografere sin morgenmad, tro det eller ej.
Mine tanker med ‘retroperspektiv’
Det virkede oplagt at starte denne føljeton op med et glimt af det januar, vi lige har sagt farvel til, når nu kalenderåret netop er skiftet. Denne slags indlæg er et helt nyt tiltag fra min side, så I må endelig spamme mig på mail, i kommentarfeltet eller i direct på Instagram, hvis I har noget konstruktiv kritik eller rosende ord, I har lyst til at dele med mig. Ikke desto mindre, så er det hermed et lille tiltag for at lukke jer mere ind bag ved kulissen.
‘Retroperspektiv’ vil være indlæg med tilbageblik af forskellig art. Det kan være på måneden, der er gået, min favorit-spise ugen forinden eller andet, som jeg synes kunne være hyggeligt at dele med jer.
Mit januar
Januar har for mig budt på mange ting for mit vedkommende, og så alligevel egentlig ikke. I virkeligheden har min januar været meget ensformig, og indtil d. 14, hvor jeg endelig fik sendt min eksamensopgave i sundhedsspykologi afsted, bød den primært på mad, søvn, eksamen, arbejde og netflix på repeat.
Med en færdig eksamen fik jeg endelig mulighed for at “lege med mine julegaver”, som bl.a. bestod af et nyt objektiv og kamerastativ. Jeg har aldrig været ret fancy i mit kameraudstyr (dvs. jeg har godt nok et spejlrefleks, men har aldrig skiftet standard-objektivet ud før nu), så det skal nok blive godt at avancere, omend bare en smule.
bloggens januar
I januar startede jeg for alvor mit samarbejde op med Nespresso, så foruden at det bød på en konkurrence til jer, så har min januar også budt på den ene cappuchino efter den anden. Er det nødvendigt at sige, at det er en rimelig luksus start på mine morgener?
Denne måned har jeg også åbnet en ny kategori på bloggen: ‘brunchkomponenter‘. Jeg har et niche univers, som jeg holder meget af, men det føles fedt at give plads til lidt ekstra frihed ift. andre slags morgenmad, som f.eks. er mere ovre i det salte køkken. Jeg har en masse gode opskrifter i støbeskeen til kategorien, så I kan godt begynde at glæde jer!
Som det sidste, jeg har lyst til at nævne ift. bloggens januar måned bloggen), så har den, som du måske har opdaget, fået et helt nyt udseende. Jeg har valgt at siden fremover skal have mere fokus på mine billeder, og det synes jeg egentlig er lykkes ret godt!
små glimt af mit januar
Nedenfor ses billeder uploadet direkte fra mit kameraalbum fra mobilen (derfor kvaliteten), men er egentlig tænkt som en måde hvorpå I kan lære mig lidt bedre at kende!
Jeg fik klippet 35-40 cm af mit lange hår af, så jeg kunne donere det til Kræftens Bekæmpelse! Det er noget jeg har tænkt på at gøre i flere år, og nu fik jeg det endelig gjort. Jeg fik det klippet af på en specifik måde, hvorefter min søde frisør sendte det ind, så det kan blive brugt til til at lave en fin paryk til en, som mangler håret mere, end jeg gør.
Min veninde blev bachelor (ingeniør), og det skulle fejres med skøn mad. Hun er SÅ sej! Men hey, samme dag blev jeg officielt halvvejs med min bachelor i psykologi, så den ‘milepæl’ kunne lige inddrages lidt i festlighederne! Sådan uden lige at nævne, at jeg så skal læse en kandidat efterfølgende….
Jeg var til smør-smagnings-event med Mejeriforeningen. Yes, that’s a thing, og nej, der var ikke brød til. Stik en pind ned, tag en god klat smør, stik pinden ind i munden, smag til smøret smelter i munden og spyt ud. Det er vidst en rimelig god forklaring på, hvad der foregik. Det var en virkelig sjov oplevelse, som bød på en masse nye indsigter ift. hvor forskelligt smør og mælk kan være! Jeg fik dog bekræftet, at saltet lurpak stadig er min all time favorit smør!
(Reklame/inviteret)
Jeg var ude og spise brunch på Speltfar i anledning af, at Daniel og jeg nu har været kærester i 4 år *virtuel high five*. Maden var virkelig skøn, stemningen low key, og allerede et sted jeg har besøgt siden!
Jeg blev, efter 4 års gentagende forsøg, venner med Daniels kat, som bor hos hans forældre. Det back-firede dog lidt, da jeg nu har enormt meget lyst til at lade en kat flytte ind, desværre i en lejlighed, hvor vi ikke må have husdyr. Damn it!
Jeg var til blogger-event med Fynske Influencers, som bød på en masse gode og faglige snakke om instagram og blog-verdenen (samt på noget rigtig lækker mad). Jeg er tosset med konceptet, og nyder virkelig at bruge tid med en masse søde blogger-piger, som jeg kan dele min skøre hobby med!
Jeg var i Svendborg og besøge min dejlige mor, som biksede dette skønne “det-er-lige-hvad-jeg-har-liggende” brunchbord sammen en af dagene. Sommetider er det altså bare rart at efterlade vasketøjet, rengøringen og pligterne derhjemme, og tage ned og hygge hos sin mor. Mere voksen er jeg alligevel ikke!
Jeg tænkte, at jeg lige ville slutte af med at vise jer et af mine opstillinger, når jeg tager et billede til bloggen. Mine opstillinger skifter hele tiden, men sådan her så det ud sidst, jeg havde gang i kameraet!
Vi er kommet til enden af min talestrøm for denne gang. Jeg håber, at du (og jeg) får en fantastisk februar måned!