Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Æblepandekager
3,20
fra
5
stemmer
Servings:
15
små stk
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredienser
Karamelliserede æbler
1
æble
1
tsk
kanel
1
spsk
honning
1
spsk
smør
Pandekagedej
200
g
hvedemel
½
tsk
bagepulver
½
tsk
vaniljepulver
1
nip
salt
30
g
smør
1
æg
2,5
dl
væske
(mælk og æblemost)
Tilbehør
(Æble)sirup
Æblekompot
Instruktioner
Karamelliserede æbler
Skær æblet i tynde skiver.
Smelt smør, honning og kanel sammen på en pande på middel varme.
Fordel æblerne på panden og vend dem løbende til de karamelliserer og bliver let bløde.
Pandekagedej
Smelt smøren og lad den køle af i en lille skål
Bland de tørre ingredienser
Kom æggeblommen ned i skålen, og kom hviden i en anden skål
Tilsættes smør og mælk til skålen med de tørre ingredienser og æggeblommen, og rør godt til pandekagedejen er lind
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen
Vend æble-kanelblandingen i dejen, og steg pandekagerne i smør på en middel-varm pande på begge sider til de er gyldne.
Nyd pandekagerne med (æble)sirup og evt. æblekompot.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.