Hvem er jeg?

Mit navn er Anna Nordenlund, jeg er 22 år gammel, og jeg bor i Odense med min kæreste Daniel. Jeg læser psykologi på Syddansk Universitet, og nørder ved siden af en masse i køkkenet og bag kameraet. 

Mit madunivers startede på instagram, men er siden hen blevet udvidet med groedgrisen.dk. Jeg nyder at udfolde mig kreativt både med madens smag og billedernes udtryk.

Jeg sætter en ære i at levere gode opskrifter, smukke billeder, samt blogindlæg af høj æstetisk og indholdsmæssig kvalitet. Jeg har i køkkenet fokus på lækker morgenmad til den travle hverdag og ligeledes til weekendens hyggelige morgen- eller brunchbord.

Har du lyst til at samarbejde med mig? Læs videre og få et indblik i, hvordan det kan se ud!

Trafik på groedgrisen.dk: September

Jeg startede min blog d. 18 september 2017

Gennemsnitlige antal læsere på mine sponsorerede indlæg: ca. 1000-1500

Trafik på Instagram @groedgrisen

Jeg startede min instagram profil d. 12 maj 2014

Antal følgere: 18.855

Gennemsnitlig rækkevidde pr. billede: 9.365 visninger

Gennemsnitlig rækkevidde pr. story: 3000

Gennemsnitlig antal likes pr. billede: 418,8

Gennemsntlig antal kommentarer pr. billede: 21,9

Engagement rate: 2,69%

Demografi:

Hvordan bliver en opskrift til?

Udtænkning af opskrift
Jeg vil som start udtænke opskriftsidéer på skrift, og derefter teste dem, så mange gange, det er nødvendigt, for at smagen sidder lige i skabet. Grundlæggende set kasserer jeg nogle af mine idéer, vurderer andre i længere tid, og finpudser så til sidst dem, som kom videre i processen. Ofte styler jeg, og fotograferer billeder, allerede når jeg tester dem de første par gange, så jeg sikrer mig, at maden kommer til at blive præsenteret super lækkert på de endelige billeder.

Styling og fotografering

Når selve opskriften er testet færdig, styler- og fotograferer jeg de færdige billeder. Dette kan omfatte frie tøjler, procesbilleder, flere typer af billeder eller billeder hvor produktet indgår. Detaljerne vil være noget samarbejdspartner og jeg bliver enige om. Jeg tager som oftest op til 50 billeder pr. opstilling, med forskellig vinkel og fokus, så jeg sikrer mig, at kvaliteten af billederne bliver god hver gang. Jeg imødekommer altid forslag til billedstil samt opskriftstype.

Udvælgelse af billeder og redigering

Jeg udvælger de bedste af billederne, og redigerer dem, så de har et ens udtryk. Jeg færdigredigerer det antal, jeg har brug for til mit instagramopslag/blogindlæg og/eller det antal samarbejdspartneren gerne vil have tilsendt.

Blogindlæg

Blogindlæg

Et kvalitetspræget blogindlæg med nævnelse/anmeldelse af et eller flere produkter. Dette kan være bestemte madvarer, køkkenmaskiner eller andet. I blogindlægget vil indgå en opskrift hvor produkt(er) inkluderes/benyttes. Indlægget vil indeholde smukke billeder samt en ærlig og positiv tekst om både produkt og dets værdi for opskriften. Indlægget kan evt. inkludere en konkurrence og/eller en rabatkode. Der er i blogindlægget inkluderet et valgfrit link og blogindlægget SEO-optimeres.

Muligheder for tilkøb:
1) Produktet fremvises på en stilrig måde som en del af det første billede i indlægget 
2) Tilkøb af Instagram-opslag + facebook-opslag med henvisning til blogindlægget
3) Tilkøb af Instagram-story med swipe-link til blogindlægget
4) Ekstra links i blogindlægget

Instagram

Reklame for produktet kun på Instagram. Opslaget vil indeholde en uddybende og positiv tekst om produktet. Opslaget kan evt. inkludere en konkurrence og/eller en rabatkode. ‘Tag’/link til samarbejdspartners profil er inkluderet i prisen.

Muligheder for tilkøb:
1) Instagram-opslag med henvisning til blogindlæg
2) Instagram-opslag med billede hvor produkt indgår

 

Instagram-story inklusiv link:

Reklame for produktet gennem en Instagram-story, inklusiv et ”swipe op link” og opfordring til følgerne om at swipe op.

Madfotograferi og -styling

Det er muligt at booke mig udelukkende til jobs indenfor styling og fotografering af mad.
Hvis du har brug for billeder til din bog, hjemmeside eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan fastlægge en pris for ydelsen.

Overvejer du et længerevarende samarbejde eller en samlet pakke med flere af mine services, kontakt mig da, så finder vi ud af en skræddersyet pris.

Eksempler på tidligere/nuværende samarbejdspartnere

Beklager, det digitale mediekit kan kun vises på tablet eller pc.

Sæt en kop kaffe over og start computeren op!

Send link til din mail

Tak fordi din interesse!

Fang mig her

   
Luk menu