Kontakt

Kontakt: kd.nesirgdeorgobfsctd@ofni

Sponsorerede indlæg

Du vil sommetider støde på sponsorerede indlæg på min blog. Jeg siger kun ja til at teste produkter, som jeg mener passer til bloggens ånd, og som jeg kan stå inde for. Jeg vil altid ytre mig ærligt om produkter, sponsorerede eller ej.

Affiliative links

Der indgår sommetider reklame links i mine opskrifter. Når jeg henviser til produkter, er det altid et direkte link, til det anvendte produkt, så du er sikker på at kunne få præcis samme resultat, som jeg fik. At der indgår reklame/affiliative links, betyder kort sagt bare, at jeg får en lille procentdel af det beløb, du køber for på den pågældende hjemmeside. Prisen ændrer sig ikke for dig.

Samarbejde og annoncering

Jeg har igennem tiden samarbejdet med flere forskellige firmaer og pr- og kommunikationsbureauer, og det er ofte interessant og spændende at indgå nye aftaler og samarbejder. Ved muligt samarbejde er du mere end velkommen til at kontakte mig. Mediekit med tal og flere informationer kan fremsendes.

Ydelser indenfor madfotografi og -styling:

Det er muligt at booke mig til jobs indenfor styling og fotografering af mad. Hvis du har brug for billeder til din bog, hjemmeside eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte mig. For eksempler på billedmateriale henvises til Portfolie. For yderligere referencer henvises til resten af bloggens billeder.