Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tunsalat med skyr, kapers, citron og dild
4,75
fra
4
stemmer
Servings:
1
mellemstørrelse skål
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
2
dåser
tun
200
g
neutral skyr
(eller creme fraiche)
30-40
g
god mayonnaise
(mindre ved brug af creme fraiche)
30
g
kapers
((vægt uden vand))
1
spsk
citronsaft
1
lille
løg
½
bundt
frisk dild
((gerne lidt ekstra til pynt))
Evt.
lidt
sennep
Godt med
salt og peber
Instruktioner
Dåserne med tun åbnes og væsken hældes fra. Det er vigtigt at så meget som muligt af væsken er hældt fra, så tunsalaten ikke bliver for vandet.
Kom tunen i en skål sammen med neutral skyr, mayonnaise, kapers og citronsaft.
Finhak løg og dild og kom ved.
Rør tunsalaten godt sammen og smag til med salt og peber
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.