Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Stegte champignon
4,25
fra
12
stemmer
Servings:
1
skål
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
20
g
smør
2
løg
200
g
champignon
300
g
vindruer
3
spsk
piskefløde
Groft
peber
Havsalt
Frisk
timian
Instruktioner
Rens grønsagerne, hak løgene groft, og skær champignonerne i kvarte.
Opvarm en stor pande på høj varme og smelt smøren.
Kom de grofthakkede løg på panden - og husk at rør i blandingen løbende. Steg til de er gennemsigtige og læg dem herefter til side på en tallerken.
Kom champignonerne på den varme pande og steg til de er gyldent brune sammen med lidt peber (gerne groft).
Kom løgene tilbage i panden sammen med vindruerne og skru ned på middel varme. Lad det stå et par minutter, så det bliver varmt.
Hæld fløden ved og lad den koge ind i et minut eller to.
Smag til med havsalt og evt. lidt ekstra peber, samt frisk timian.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.