Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Små morgenmadstærter med bær
4,80
fra
5
stemmer
Servings:
4
små tærter
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
18
minutter
min
I alt
28
minutter
min
Ingredienser
Tærtebund
100
g
økologiske hasselnødder
100
g
havregryn
3
spsk
økologisk kokossukker
1
nip
salt
1
nip
vanilje
60
g
blødt smør
Fyld
Græsk yoghurt
((kan erstattes af skyr))
Friske bær
Evt.
ristede finthakkede hasselnødder
Instruktioner
Tærtebund
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
Kom hasselnødder og havregryn i en minihakker, blend til groft mel og kom melet over i en skål
Tilsæt kokossukker, salt og vanilje, og rør rundt
Smuldr det bløde smør ned i skålen og form "dejen" med hænderne. Den bliver ikke helt fast, men mere som en cheesecakebund
Kom dejen ned i 4 små forme, pres den godt ind til kanten, og bag dem i ca. 18 min i den forvarmede ovn til de er gyldne
Når tærterne er færdigbagte stilles de til afkøling på en rist
Fyld
Fordel den græske yoghurt ud på de afkølede tærtebunde og top med friske bær
Noter
Skal du ikke bruge alle fire tærter med det samme, så kan de sagtens opbevares på køl, inden vi skal spises
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.