Morgenmadsvafler med en dejlig smag af spelt og banan. Find den lækre og nemme opskrift på let søde og sprøde morgenmadsvafler med kokosskum og bær lige her.
Kom dåsen med kokosmælk i køleskabet, så den deler sig i en fed del og en tynd del. Du kan læse mere og få gode fifs til kokosflødeskum her: https://plantepusherne.dk/kokosfloedeskum/.
Sæt piskeris og røreskål på køl. Dette gør det nemmere at piske kokosskummen cremet i morgen.
Om morgenen
Bland alle de tørre ingredienser, og mos bananen.
Kom bananmosen ned i skålen til de tørre ingredienser sammen med mælken og ægget.
Pisk grundigt til dejen er lind.
Smelt smør og lad det køle lidt af.
Pisk igen grundigt til dejen er lind.
Varm et belgisk vaffeljern op (jeg bruger dette) og bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
Placer de varme vafler på en rist inden servering, så de ikke bliver bløde.
Kokoscreme
Tag dåsen med kokosmælk ud af køleskabet og åben den. Du må endelig ikke ryste den først, da det er meningen, at den skal have delt sig i to lag. Brug en ske til at fjerne den øverste fede del af kokosmælken, som er helt stivnet i konsistensen, og kom det over i den kolde skål, som har stået i køleskabet natten over.
Pisk kokosmassen til den er luftig, og tilsæt løbende lidt af tynde del af kokosmælken samt limesaft, så cremen bliver cremet og lækker.
Servering
Top vaflerne med ristede mandler, friske bær, kokoscreme og lidt limeskal.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.