Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Koldskålsgrød med jordbær
Koldskålsgrød med jordbær smager vidunderligt, og er dejligt nemt at lave. Det kræver få ingredienser og super smager lækkert. Find opskriften her.
4,75
fra
4
stemmer
Servings:
1
portion
Forberedelse
10
minutter
min
Tid i køleskabet
8
timer
t
I alt
8
timer
t
10
minutter
min
Ingredients
Koldskål med jordbær (1 skål)
1
æg
20
g
brun farin
2
tsk
vaniljesukker
500
g
kærnemælk
300
g
tykmælk
250
g
friske jordbær
1
nip
citronsaft eller citronskal
Koldskålsgrød (1 portion)
1,5
dl
færdig jordbærkoldskål
1
spsk
Valsemøllen økologiske chiafrø
1
spsk
Valsemøllen grovvalsede havregryn
1
nip
salt
Instruktioner
Koldskål med jordbær
Kom æg, vaniljesukker og brun farin i en stor skål og pisk det grundigt sammen til det er lyst og luftigt. Det tager ca. 1,5 minut.
Kom citronsaft, tykmælk og kærnemælk i skålen og pisk koldskålen sammen, til den er luftig og tykner lidt. Det tager ca. 2-3 minutter.
Rens jordbærene, blend dem til en puré og vend dem til sidst grundigt i koldskålen.
Skru' evt. op og ned for kærnemælk, citronsaft, sukker, eller jordbær, alt afhængig af hvor sød/syrlig du ønsker din koldskål.
Koldskålsgrød
Bland koldskål, havregryn og chiafrø grundigt sammen i en bøtte, og lad blandingen stå i 10 min.
Efter 10 min røres blandingen grundigt rundt igennem, og koldskålsgrøden sættes på køl natten over med låg på.
Om morgenen røres grøden godt igennem og toppes med din favorit topping. Jeg anvendte friske bær, mysli, kakaonibs og kokos.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.