Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kirsebærkompot med vanilje
4,67
fra
3
stemmer
Servings:
1
glas
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
450
g
søde kirsebær/moreller
1
tsk
vaniljepulver
((eller kornene fra 1/2 vaniljestang))
1
spsk
sukker
2-3
spsk
citronsaft
Evt.
lidt
mandellikør eller 1 nip stødt kardemomme
Instruktioner
Start med at halvere kirsebærene og fjern stenene
Kom kirsebærene i en gryde sammen med vaniljepulver, sukker, citronsaft og evt. mandellikør eller kardemomme, og lad det simre i 15 minutters tid
Lad kirsebærene koge lidt ud, og mas dem evt. en smule med en gaffel, alt afhængig af hvordan du foretrækker konsistensen
Smag kirsebærkompotten til og lad den køle ned inden du hælder kompoten på skoldede glas
Kirsebærkompotten opbevares på køl
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.