Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Havregrødsmuffins med banan
3,41
fra
32
stemmer
Servings:
8
stk
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
Dej
3
dl
havregryn
((grovvalsede eller finvalsede))
½
tsk
bagepulver
1
tsk
vaniljesukker
1
nip
salt
2
modne bananer
1
stor spsk
nøddesmør
((mandelsmør, peanutbutter eller hasselnøddesmør))
2
dl
mælk
1
æg
1-2
spsk
appelsinsaft
((kan udelades))
Evt.
1 tsk
kanel
Top
1
tsk
smør
1
tsk
honning
35
g
mandler
15
g
sesamfrø
((eller en anden form for kerner/frø))
Instruktioner
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
Mos bananerne, og bland sammen med nøddesmør, mælk, æg og appelsinsaft
Bland de våde ingredienser grundigt sammen med de tørre, og fordel dejen i 8 muffinforme
Hak mandlerne groft, og smelt smør og honning sammen (det er hurtigst i mikrobølgeovn)
Bland mandler og sesamfrø sammen med smør og honning, og fordel toppingen ud på de 8 muffins
Bag dine muffins i ca. 25 min i den opvarmede ovn
Lad dine muffins køle i muffinformen et øjeblik. Når du kan tage dem ud, uden at de falder fra hinanden placeres de på en rist, og køles yderligere
De er aller bedst lune, men er også gode kolde! Server dem evt. med lidt yoghurt, skyr, karamel, bærkompot eller lign.
Noter
De er gode i 2-3 dage.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.