Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Citronmuffins med marcipan og kardemomme
4,23
fra
9
stemmer
Servings:
6
muffins
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredients
Muffins
2
æg
80
g
rørsukker*
80
g
smør
60
g
marcipan
1
tsk
kardemomme
1
tsk
bagepulver
1
nip
salt
Skallen
fra 1
økologisk citron
Saften
fra 1/2
økologisk citron
80
g
hvedemel
På toppen
Flormelis
Vand
Citronskal
((smag til))
Ristede og hakkede
mandler*
(eller hasselnødder)
Instruktioner
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smøren og lad det køle, imens du river marcipanen på et rivejern.
Pisk æg og sukker til en luftig og hvid masse.
Tilsæt den afkølede smør til æggesnapsen og tilsæt revet marcipan, kardemomme, bagepulver, salt, revet citronskal og citronsaft.
Sigt melet ned i massen og vend ingredienserne sammen til dejen er lind.
Kom dejen i muffinforme og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 15 min midt i ovnen.
Imens dine muffins bager i ovnen, kan du lave glasur af flormelis og vand. Smag glasuren til med revet citronskal.
Lad de færdigbagte muffins køle helt af, før du kommer glasur på, og pynt med ristede og hakkede hasselnødder.
Velbekomme!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.