Bræk brødet i mindre stykker, kom i en foodprocessor og kør indtil brødet er i helt små stykker. Det skal ikke pulveriseres helt, så kør gerne maskinen af nogle omgange.
Pres hvidløgsfed, hak timian groft og kom dette ned til brødet sammen med olivenolie og salt.
Fordel brødet på en bageplade forklædt med bagepapir, og bag brødkrummerne i ca. 10 min i den forvarmede ovn. Vend i brødkrummerne løbende.
Når brødkrummerne er gyldne og sprøde tages de ud af ovnen. Lad dem køle HELT AF, og kom dem herefter i en tætlukket beholder. Brug dem på salater eller sammen med brunchæg som her.
Brunchæg med spinat og brødkrummer
Varm en pande op med olie på middel varme.
Skær imens tomaterne i halve/kvarte alt afhængig af størrelsen på tomaten.
Kom tomaterne på panden sammen med lidt salt og peber, og lad dem stege et øjeblik til de begynder at sitre, og er helt varme. Hvis tomaterne er meget syrlige, kan du med fordel drysse en lille smule sukker på.
Kom spinat på panden, og vend sammen med tomaterne.
Når spinaten har lagt sig en smule, knækkes æggene udover, og de steges til æggehviden har sat sig.
Server de varme brunchæg med lidt chiliflager, brødkrummer, frisk timian og revet parmesan. Spis dem varme.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.