Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bagt grød med kokos, sprøde nødder og friske bær!
5
fra
2
stemmer
Servings:
3
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
Grøden
100
g
müsli*
((eller en anden kornblanding))
20
g
kokos*
((alm. fra supermarkedet))
½
tsk
bagepulver
1
tsk
kanel
¼
tsk
kardemomme
Et nip salt
Et nip vaniljepulver
10
g
citronsaft
1
stor meget moden banan
1,5
dl
kokosdrik eller mandelmælk
Evt. 20g
kokossukker
ved brug af komælk eller umoden banan
Grødens sprøde top
20
g
cashewnødder*
20
g
solsikkekerner*
10
g
kokosflager*
1
tsk
kokosolie*
Servering
1 spsk
cashewnøddesmør
((eller anden nøddesmør))
En lille håndfuld
friske bær
Instruktioner
Ovnen tændes på 180 grader alm. ovn
De tørre ingredienser blandes i en skål (ikke solsikkekerner, cashewnødder og kokosflager).
Bananen moses grundigt i en anden skål og citronsaft og kokosdrikken røres i
De tørre ingredienser kommes ned i skålen til de våde ingredienser, og der røres rundt indtil det hele har samlet sig
I en ny skål vendes cashewnødder, solsikkekerner og kokosflager i 1 tsk smeltet kokosolie
Grødblandingen hældes over i et ovnfast fad og toppes med nøddeblandingen
Grøden bages i ovnen i 20-25 min
Grøden serveres med friske bær og nøddesmør
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.