Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bagt grød a la squashkage
4
fra
3
stemmer
Servings:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
Grøden
20
g
pekannødder
80
g
müsli*
20
g
proteinpulver med vanilje*
((kan erstattes af vaniljepulver og lidt ekstra müsli))
1-2
tsk
kanel
¼
tsk
kardemomme
Et nip
salt
Et nip
muskatnød
½
tsk
bagepulver
1
spsk
citronsaft
100
g
squash
2
dl
mandelmælk
((kan erstattes af alm. mælk))
20
g
peanutbutter*
Ostecreme
2
spsk
flødeost
1
tsk
citronsaft
1
tsk
sukker
((for sukkerfri version brug sukkererstatning))
1
spsk
mælk
Evt.
1 lille drys vaniljepulver
Instruktioner
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
Hak nødderne groft og kom i en skål sammen med de øvrige ingredienser
Alle de tørre ingredienser røres sammen
Riv squash groft på et rivejern
Squash og de resterende våde ingredienser røres grundigt sammen med de tørre ingredienser
Hæld blandingen i en rugbrødsform (eller i et ovnfastfad) og bag grøden i ca. 25 min indtil den stadig er en smule blød indeni
Imens grøden bages laves ostecremen ved at røre alle ingredienserne sammen
Lad grøden stå et par minutter, så den kan samle sig, inden du sætter tænderne i den.
Server grøden med ostecremen på toppen!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.