Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rugbrødsknas
4,43
fra
7
stemmer
Servings:
1
glas
Ingredienser
500
g
rugbrød
((evt. tørt))
100
g
mandler
1
spsk
smør
2
spsk
honning
50g
mørk
chokolade
Instruktioner
Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.
Kom rugbrødet i en minihakker og kør den indtil rugbrødet er i små stykker.
Kom rugbrødet på en tør pande og rist til det begynder at blive en smule gyldent.
Hak mandlerne groft.
Bland mandlerne med rugbrødet og rist til de begynder at få en smule farve.
Hæld det over i en stor skål og smelt smør og honning på den varme pande.
Vend smør og honning sammen med rugbrød og mandler, til det er jævnt fordelt.
Kom rugbrødsknaset i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 15-20 min. Hold øje med det.
Når rugbrødsknaset er gyldent og let sprødt tages det ud af ovnen og køles på en bagerist. Dette gør det mere sprødt.
Hak mørk chokolade groft og tilsæt til rugbrødsknaset når det er kølet HELT ned. Det er vigtigt, for ellers smelter chokoladen.
Rugbrødsknaset hældes på et lufttæt glas og opbevares i stuetemperatur.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.