morgenmadstærte med bær og græsk yoghurt
Udskriv
4.8 fra 5 stemmer

Små morgenmadstærter med bær

Forb. tid10 min
Tilb. tid18 min
Samlet tid28 min
Antal: 4 små tærter

Ingredienser

Tærtebund

Fyld

Sådan gør du

Tærtebund

  • Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn
  • Kom hasselnødder og havregryn i en minihakker, blend til groft mel og kom melet over i en skål
  • Tilsæt kokossukker, salt og vanilje, og rør rundt
  • Smuldr det bløde smør ned i skålen og form "dejen" med hænderne. Den bliver ikke helt fast, men mere som en cheesecakebund
  • Kom dejen ned i 4 små forme, pres den godt ind til kanten, og bag dem i ca. 18 min i den forvarmede ovn til de er gyldne
  • Når tærterne er færdigbagte stilles de til afkøling på en rist

Fyld

  • Fordel den græske yoghurt ud på de afkølede tærtebunde og top med friske bær

Noter

Skal du ikke bruge alle fire tærter med det samme, så kan de sagtens opbevares på køl, inden vi skal spises