Start med at lave æggemassen ved at piske æg, mælk, kanel og salt sammen i en dyb tallerken
Læg de tørre brød ned i æggemassen og lad dem suge lidt af massen, inden de vendes om får lov at suge på den anden side også. De skal ikke blive sjaskede, men skal have lov at suge til de bliver lidt bløde
Imens varmes en pande op på middelvarme, og smøren smeltes
Brødene lægges på panden og steges gyldne på begge sider
Imens brødene er på panden piskes mascarpone, skyr og citronsaft sammen og sættes på køl indtil den skal bruges
Når brødene er gyldne og sprøde på begge sider lægges de på en tallerken, og blåbær og honning smeltes sammen på panden til det er varmt
Kom blåbærmassen og skyr-mascarpone-cremen ovenpå dine brød, og spis!
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.