Hæld øllen udover rugbrødet og lad det stå og trække i 10 minutter
Imens øllebrøden trækker, laver du din kokos-skyr-creme
Pisk kokoscremen med en elpisker til det bliver en lind creme og vend herefter skyr i
Når de 10 min er gået, koges øllebrøden langsomt til en grød under omrøring. Mandlerne og kokosflager ristes på en tør pande imens (Én af gangen, da kokosflager tager farve hurtigere)
Når øllebrøden når en grød-konsistens tilsættes mælk og sukker, og den koges ind, til konsistensen atter er lækker og cremet. Smag evt. til med mere sukker, hvis du er til en sødere variant, og mere mælk, hvis du vil have konsistensen mere blød
Skyl din lime og riv eller skær skallen fint, hak mandlerne groft og hæld øllebrøden i skåle
Top øllebrøden med de forskellige toppings eller top den med flødeskum, som den klassiske version
Noter
Hvis du gerne vil have øllebrøden HELT blød i konsistensen, kan du piske den med en elpisker. Jeg kan godt lide, når den har lidt bid.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.