Udskriv
5 fra 2 stemmer

Tunsalat med skyr, kapers, citron og dild

Forb. tid10 min
Samlet tid10 min
Antal: 1 mellemstørrelse skål

Ingredienser

  • 2 dåser tun
  • 200 g neutral skyr
  • 30-40 g god mayonnaise
  • 30 g kapers (vægt uden vand)
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 lille løg
  • 1/2 bundt frisk dild (gerne lidt ekstra til pynt)
  • Godt med salt og peber

Sådan gør du

  • Dåserne med tun åbnes og væsken hældes fra. Det er vigtigt at så meget som muligt af væsken er hældt fra, så tunsalaten ikke bliver for vandet.
  • Kom tunen i en skål sammen med neutral skyr, mayonnaise, kapers og citronsaft.
  • Finhak løg og dild og kom ved.
  • Rør tunsalaten godt sammen og smag til med salt og peber