Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gulerodskagegrød
5
fra
4
stemmer
Servings:
1
person
Forberedelse
7
minutter
min
Tilberedelse
8
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
Grød
1x1
cm
ingefær
((evt. en smule mindre))
50
g
revet gulerod
((én lille))
1
dl
müsli*
((kan erstattes af 1 dl grovvalsede havregryn og gerne lidt stykker af dadler eller rosiner))
1
dl
mandelmælk
1
dl
vand
1
nip
salt
1
spsk
citronsaft
¼
tsk
kardemomme
1
tsk
kanel
Evt.
lidt
kokossukker*
((smag til og se, hvor sød du vil have grøden!))
Topping
1
spsk
mandelsmør*
((kan fint erstattes af peanutbutter))
En
lille håndfuld
saltede mandler
((link til glimrende opskrift). Alternativt brug ristede mandler)
En
sjat
mælk
Instruktioner
Ingefær og gulerod rives groft på et rivejern og kommes i en gryde sammen med de resterende ingredienser til grøden
Grøden koges op med hyppig omrøring og toppes med mandelsmør, mandler og en sjat mælk
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.