Kom chiafrø, rismælk, salt og evt. vaniljesukker i en skål, og rør det grundigt sammen. Lad skålen stå på køkkenbordet i et kvarters tid. Rør massen grundigt sammen igen, hvorefter den stilles i køleskabet natten over.
Skær ananas og mango i små tern, og kom dem i fryseren natten over i en frysepose.
Om morgenen
Om morgenen blandes 1 dl af den fede del af kokosmælken i chiagrøden, hvorefter grøden kommes i et par små glas eller skåle.
Kom frossen ananas, mango og lidt vand i en foodprocessor (eller blender). Brug kun akkurat så meget vand, som der er brug for, for at foodprocessoren kører! Blend til massen er ensartet og cremet. Smag til med rørsukker eller citron, alt afhængig af, hvor syrlig eller søde dine frugter er. Hvis frugterne er godt modne, er det ikke nødvendigt at smage til.
Fordel ananas-mango puréen ovenpå chiagrøden, og drys med ristede solsikkekerner. Server med blåbær.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.