Tortilla pizza er sprød, lækker og nem at lave. Prøv min yndlings opskrift på pizza med tortillapandekager toppet med seranoskinke, champignon og rucola.
¼ kugle friskmozzarella((presset grundigt for væske))
1skiveseranoskinke
Rucola
Instruktioner
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Lad en bagepladen blive derinde, så den bliver varm.
Kom alle ingredienserne til tomatsovsen i en lille gryde, og lad dem simre i 5 minutters tid under omrøring. Stil gryden til side, så tomatsovsen køler ned i 5 min.
Skær champignon i tynde skiver, og steg dem på en pande med lidt smør til de er gyldne.
Læg en grøntsagstortilla på et stykke bagepapir, og fordel 1,5-2 spsk tomatsovs i et tyndt lag.
Fordel skiver af champignon på tortillapandekagen.
Lav små kugler af mascarpone på 5g og fordel rundt om champignonerne.
Pres væsken ud af mozzarellaen, og fordel også denne i små stykker på tortillapandekagen.
Riv seranoskinke fra hinanden, og fordel som det sidste øverst på pizzaen.
Træk bagepapiret med tortillapizzaen over på den varme bageplade, og bag den i den varme ovn i 5-7 min indtil den har sprøde kanter og osten er smeltet.
Nyd den med frisk rucola ovenpå.
Noter
Såfremt du er til den helt nemme version af pizza med tortillas, så har Netto forøvrigt en god pap-bøtte-pizzasovs, hvis du alligevel skal forbi efter tortillapandekager.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.