Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kiks med rosmarin og parmesan
5
fra 1 stemme
Servings:
12
stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Hviletid
1
time
t
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
2
dl
finvalsede havregryn
½
dl
kogende vand
2
dl
rugmel
2-3
spsk fintrevet
parmesan
1
tsk
havsalt
((knust))
½
tsk
bagepulver
3
spsk finthakket
frisk rosmarin
85
g
blødt smør
Instruktioner
Bland havregryn med kogende vand, så havregrynene bliver blødere. Tilsæt de resterende ingredienser og bland dejen sammen til den er fast.
Kom film om dejen og sæt den i køleskabet i 1 time.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft, og lad den varme helt op.
Herefter tages dejen ud af køleskabet, og bordpladen drysses med rugmel. Dejen rulles ud til ca. 3 mm tykkelse.
Skær kiksene ud i firkanter, eller stik dem ud med en kageudstikker eller et lille glas.
Placer kiksene på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ca. 15 min ved 180 grader varmluft til de er gyldne.
Køl kiksene af på en bagerist, til de er helt kolde, og opbevar dem i stuetemperatur i en tætlukket beholder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.