Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og tænd på høj varme. Når grøden begynder at koge skrues ned på lav temperatur, og grøden koges færdig under hyppig omrøring.
Kom instant kaffe, brun farin og kogende vand i en skål, og opløs kaffen med en ske. Brug et elektrisk piskeris til at piske kaffen til en tyk cremet og lys skum. Det tager nogle minutter, men giv ikke op. Det lækre ligger i konsistensen! Lav evt. dobbelt portion og nyd resten af cremen i en iskaffe, da det er nemmere at piske cremen tyk med større mængder.
Kom grøden i en skål, og tilsæt din ønskede topping. Jeg synes det var lækkert med lidt syrlighed (fra skyr og bær), knas fra kerner og mandler og banan som er skønt til kaffe, men brug det du har. Nyd!
Noter
Hvis du ønsker et mellemstort glas dalgona kaffe ved siden af, så lav dobbelt portion af dalgonakaffen og kom halvdelen i et glas sammen med 2 dl mælk og isterninger. Hvis du kun ønsker iskaffen så følg opskriften nedenfor.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.