Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Vegansk risengrød
3,67
fra
3
stemmer
Antal:
4
små portioner
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
50
minutter
min
I alt
1
time
t
Ingredienser
Risengrød
1
dl
vand
150
g
grødris
1
liter
mandelmælk
¾
tsk
havsalt
¾
dl
soyafløde
Topping
Appelsin
Ristede mandler
Tranebærsukker af 2 spsk rørsukker og 2 tsk tranebærpulver
Instruktioner
Kom grødrise og vand i en gryde, og bring det i kog. Lad det koge kort, og tilsæt herefter mandelmælk.
Kog grøden ved svag varme under låg, imens du jævnligt rører i grøden, så den ikke brænder på.
Når risene er kogt møre, har bid og grøden er blevet dejlig cremet, tages den af varmen, soyafløden tilsættes og grøden smages til med salt.
Grøden nydes varm med tern af appelsin, tranebærsukker og ristede hakkede mandler.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.