Tilsæt vand og blødt smør, og ælt dejen godt sammen med hænderne. Sæt evt. tærtedejen på køl med film om i en halv times tid, så den er nemmere at arbejde med.
Smør en alm. størrelse tærteform, og rul dejen ud på et bord drysset med mel. Kom dejen i formen og prik huller i dejen med en gaffel.
Bag bunden i den forvarmede ovn i 10 min, til den er let gylden.
Imens bunden bager skylles spinat, asparges og cherrytomater, og cherrytomaterne skæres i halve. Bræk enderne af dine asparges.
Damp eller steg let spinaten på en pande til den er faldet lidt sammen, og lad den tørre af (evt. på køkkenrulle), før du kommer den på tærtebunden.
Bland æggemassen sammen i en skål og skær/pil laksefileten i små stykker
Placer spinat, cherrytomater og laksefilet i tærteformen, hæld æggemassen over, og top med nulret feta og asparges
Bag tærten midt i ovnen i ca. 30 min til den er gylden på toppen og har en fast æggemasse. Mærk evt. med en pind, så den ikke er ubagt ved servering.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.