½modenbanan((eller andet til at søde med, f.eks. rørsukker))
1æg
2spsk mel
1spskmælk
1tskvaniljesukker((eller lidt vaniljepulver))
Smørtilstegning
Instruktioner
Hvis du ikke har en portion rest-grød liggende, så start med at kog grøden i en gryde på høj varme under hyppig omrøring. Når grøden begynder at koge skrues ned på lav varme, og grøden koges færdig.
Lad grøden køle helt ned i en skål.
Mos bananen og kom ned til grøden sammen med æg, mel, mælk og vaniljesukker.
Rør grundigt og lad dejen hvile i 10-15 min.
Steg klatkagerne på en middel-varm pande i smør. Mine klatkager måler ca. 5 cm i diameter. Vend klatkagerne når de er gyldne, og læg dem på en tallerken med sølvpapir over til at holde varmen.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.