2mellemstore meget modne bananer((vaflernes sødme afhænger af modenheden, så det er vigtigt, at de er godt modne))
1-1,5dlrismælk
2æg
50gproteinpulver med vanilje*
70ghavregryn
30gkokossukker*
1tskbagepulver
½tsksalt
¼tskstødt kardemomme
Instruktioner
Havregryn blendes til mel og hældes i en skål
I skålen tilsættes resten af de tørre ingredienser
Bananerne blendes sammen med rismælk, til der ingen klumper er, og hældes over i skålen med de tørre ingredienser
Ingredienserne piskes sammen til dejen er helt glat
Dejen skal have lov at stå 10-15 min på køkkenbordet, så den har mulighed for at samle sig (Hvis den er meget tynd så tilsæt en smule mere proteinpulver og havregryn. Det kan variere pga. æggets størrelse og mængden af mælk)
Vaffeljernet opvarmes, sprayes med kokosolie (eller pensles med fedtstof) og vaflernes bages en efter en til de er gyldne og løsner sig fra jernet. Der skal ca. 3 spsk dej til én vaffel.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.