Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rabarbercrumble med kokos og mandler
3,90
fra
73
stemmer
Servings:
6
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
Crumble
100
g
mel
((hvedemel eller fuldkornsmel))
100
g
havregryn
30
g
kokos
50
g
mandler
100
g
rørsukker
Kornene fra
1/2-1
stang vanilje
((eller 1 tsk vaniljesukker))
150
g
koldt smør
Fyld
500
g
rabarber
80
g
rørsukker
Servering
Creme fraiche
Instruktioner
Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
Kom alle ingredienserne til crumbledejen (på nær smøret) i en skål, og rør sammen
Skær smørret i små tern og kom ned til melblandingen
Brug fingrene til at nulre ingredienserne godt sammen, og stil skålen til side
Skær rabarber i små stykker (ca. 1x1 cm) og bland sammen med rørsukkeret
Hæld rabarberblandingen ned i en tærteform (27 cm), og kom crumbledejen ovenpå
Tærten bages i ovnen i ca. 20 min til den er gylden
Tærten spises lun med creme fraiche til
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.