Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nemme havrevafler med banan og vanilje
3,96
fra
25
stemmer
Servings:
6
stk (ca.)
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
3
dl
havregryn
((blendet til mel))
2
store
modne bananer
((mine var meget modne))
2
medium
æg
1-1,5
dl
mælk
½
tsk
salt
1
tsk
vaniljesukker
1
tsk
bagepulver
¼
tsk
kardemomme
Fedtstof til stegning
Instruktioner
Start med at blend havregrynene til fint mel i en minihakker eller med en stavblender
Mos bananerne (så der ingen klumper er) og pisk dem sammen med æg og mælk
Bland havremelet med salt, vaniljesukker, bagepulver og kardemomme. Rør grundigt rundt.
Hæld den tørre blanding ned i den våde blandingen og pisk massen til en lind dej
Opvarm dit vaffeljern
Når vaffeljernet er varmt sprayes det med fedtstof (eller lignende) og ca. 1 dl vaffeldej kommes i jernet
Steg vaflen til den slipper vaffeljernet og læg til side på en rist, imens du laver resten
Nyd dine vafler med din yndlings topping!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.