1-1,5dlsukker((eller din favorit sukkererstatning))
½tskkanel
Evt. etnipvaniljepulver
Instruktioner
Start med at skræl appelsinerne og citronen
Vej 20g af appelsinskrællen af, hak det i små stykker og kom det i en lille gryde. Resten af skrællen smides ud.
Skær resten af det hvide af appelsinerne og citronen og smid ud.
Skær appelsin- og citronfrugtkødet i små tern og kom det i gryden til appelsinskrællen.
Kom de resterende ingredienser i gryden og kog blandingen op på middel varme. Start med at brug 1 dl sukker og smag til med sukker, indtil kompotten er så sød, som du kan lide den.
Kog kompotten til det meste af vandet er fordampet. Dette tager ca. 20 min. Rør rundt løbende.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.