3spsksukker((eller din foretrukne sukkererstatning))
30gsmør
3spskkondenseret mælk
½tsk vaniljesukker
Variant med appelsin
1grundopskrift
4spskappelsinsaft
Variant med lakrids
1grundopskrift
½ tsk lakrids
Instruktioner
Pres citronerne, og kom saften i en lille gryde sammen med æg og sukker.
Rør blandingen sammen med et piskeris på middel varme (det må ikke koge), og pisk konstant.
Når blandingen begynder at tykne tilsættes smør, kondenseret mælk og vaniljesukker.
Pisk indtil massen har en tyk og cremet konsistens (eller som du foretrækker den), smag den til, og hæld derefter blandingen på et rent og skoldet glas.
Opbevar din Lemon Curd i køleskabet.
Noter
Hvis du laver din Lemon Curd i appelsin- eller lakridsvariant, så skal appelsinsaft/lakrids blandes i efter lemon curden er færdig, men inden den hældes på glas.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.