50gsirup((eller honning. Bruges almindeligvis i granola-opskrifter))
Evt.lidt appelsinskal
Efter bagning (og afkøling)
Evt.hakket mørk chokolade
Instruktioner
Opvarm ovnen til 170 grader
Alle de tørre ingredienser blandes i en skål. Nødderne skal ikke hakkes, de skal forblive hele (udover dem der er angivet, skal hakkes).
De våde ingredienser blendes grundigt til en lind masse, og vendes sammen med de tørre ingredienser
Granolaen bages i ovnen i 25-30 min. Der skal vendes ofte (første gang efter 10. min og derefter hvert 5. minut). Det er vigtigt, ellers brænder den på.
Man kan selv bestemme hvor chunky, man vil have granolaen, alt efter hvor meget man hakker massen fra hinanden.
Når granolaen er færdigbagt og gylden skal den køles HELT ned. Hvis man vil have hakket chokolade i sin granola, skal det tilsættes på dette trin.
Granolaen kommes på glas eller i en lufttæt bøtte.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.